Zwangerfit

Bent u zwanger en wilt u zo fit mogelijk blijven?  Of bent u net bevallen en wilt u uw conditie weer opbouwen? Doe dan mee met de cursus ZwangerFitⓇ op donderdagavond in gezondheidscentrum Floriande. 

fotozwangerfit_nieuwsbericht


Wat is ZwangerFitⓇ?

ZwangerFitⓇ bestaat uit een groep zwangere en een groep (net) bevallen dames, die hun fitheid willen behouden of opbouwen tijdens actieve lessen. Daarnaast vindt er ook een theoriecursus plaats, die start bij voldoende aanmeldingen. De informatie tijdens deze 6 lessen zal gaan over de bevalling en hoe je daar zo goed mogelijk doorheen kan komen middels ademhalingsoefeningen.

Wanneer

ZwangerFitⓇ wordt gegeven in gezondheidscentrum Floriande op donderdagavond van 19:00 uur - 20:00 uur.

Voor wie

Er kan gestart worden vanaf de 16e zwangerschapsweek tot aan de bevalling, instromen kan op elk moment. Voorafgaand aan de lessen vindt een intake gesprek plaats. Zes weken na de bevalling mag weer worden meegedaan. De lessen na de bevalling zullen gericht zijn op het bereiken van het niveau van voor de zwangerschap om weer te kunnen gaan sporten, werken en hobby’s te kunnen uitvoeren.

Aanmelden

Ben je iemand of ken je iemand die op zoek is naar een leuke, actieve zwangerschapsbegeleiding? Meld je dan aan via de assistente van de fysiotherapie voor meer informatie over de tijden en de kosten.

Tel.: 023 554 06 10 ( van 8.00 - 15.00 uur, vrijdag tot 12.00 uur) of e-mail: fysio@gchaarlemmermeer.nl

Kosten

Zwangerfit: € 90 voor 10 lessen.
Theoriecursus: € 75 voor 6 lessen.
Intake: € 25.

Betaling kan ook per maand. Sommige zorgverzekeraars vergoeden (een deel van) de kosten, informeer hiervoor bij uw zorgverzekeraar.

De cursus wordt gegeven door Laura de Kam, fysiotherapeut.