Huisartsenpraktijk

In gezondheidscentrum Drie Meren werken drie huisartsen.

DrieMeren-huisartsen

 

De centrumassistentes zijn het eerste aanspreekpunt voor de cliënten.Zij maken afspraken, geven adviezen en doen in opdracht van een huisarts een aantal verrichtingen zoals uitstrijkjes maken, wratten aanstippen, bloeddruk controle, hechtingen verwijderen, oren uitspuiten en het geven van injecties.

In de huisartsen praktijk is een praktijkondersteuner werkzaam. In opdracht van en in samenwerking met de huisarts voert zij zelfstandig werkzaamheden uit. De meeste aandacht gaat daarbij uit naar de begeleiding van mensen met een chronische ziekte zoals hart- en vaatziekten, diabetes of COPD. Daarnaast biedt zij begeleiding bij het stoppen met roken en helpt zij bij het aanvragen van hulpmiddelen.

De praktijkondersteuner GGZ (geestelijke gezondheidszorg) begeleidt op verwijzing van de huisarts mensen met psychische problemen.

De huisartsen, centrumassistentes en praktijkondersteuners werken in één team met de fysiotherapeuten en de apotheek van het gezondheidscentrum. Ook met de zorgverleners die spreekuur houden in het gezondheidscentrum, zoals de podotherapeut, verloskundige en diëtiste vindt nauwe samenwerking plaats.

Actueel

Certificering

De huisartsen van het gezondheidscentrum zijn sinds juni 2015 gecertificeerd volgens ISO NEN 15224 Dat betekent het dat er in de huisartsenpraktijk systematisch en continue wordt gewerkt aan kwaliteitsverbetering. Dit met aandacht voor organisatie, praktijkvoering, medisch handelen en het oordeel van de patiënt.

  

Contactinformatie en route

Praktijknummer

Maandag t/m vrijdag: 8.00 - 17.00 u.

023 - 561 82 12
Spoednummer

Maandag t/m vrijdag 8.00 - 17.00 u.

023 - 561 98 53
Faxnummer
023 - 561 82 75
Huisartsenpost

Voor spoedgevallen 's avonds of in het weekend.

Meer informatie

023 - 224 23 22
Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8.00 - 17.00 u.

Adres

Hankstraat 1, 2134 DT Hoofddorp

Digitale zorgdiensten

 

Hieronder vindt u de online zorgdiensten van de huisartsen, fysiotherapie en apotheken.