De fysiotherapeuten van de gezondheidscentra Haarlemmermeer werken op drie locaties in Hoofddorp: Gezondheidscentrum Floriande aan de Waddenweg, Gezondheidscenrum Overbos aan het Muiderbos en Gezondheidscentrum Drie Meren aan de Hankstraat.

SGH-fysio

De fysiotherapie heeft een uitgebreid aanbod en biedt de belangrijkste specialisaties: 

manuele therapie
kinderfysiotherapie
sportfysiotherapie
bekkenfysiotherapie
psycho-somatische fysiotherapie
oedeemtherapie

Ook voor bekende behandelmethoden als McKenzie, Mulligan, Dry Needling en Medical Taping kunt u bij de gezondheidscentra terecht.

Persoonlijke aandacht staat bij alle behandelvormen centraal. De behandeling kan ook in de oefenzaal gegeven worden of (soms) in groepsvorm. Maar er is altijd een persoonlijk behandelplan en aandacht.

De fysiotherapeuten werken in één team met de huisartsen, praktijkondersteuners, centrumassistentes en de apotheek van het gezondheidscentrum. Ook met de zorgverleners die spreekuur houden in het gezondheidscentrum, zoals de podotherapeut, logopediste en diëtiste vindt nauwe samenwerking plaats.

Rondom een aantal aandoeningen zijn binnen de gezondheidscentra afspraken gemaakt. Zo sluit de behandeling bij de fysiotherapeut aan bij de behandeling door de huisarts. Dat is duidelijk voor u als cliënt. 

Fysiotherapie gezondheidscentra Haarlemmermeer is gecertificeerd volgens ISO NEN-EN 15224. Dat betekent dat in de fysiotherapiepraktijk systematisch en continu gewerkt wordt aan kwaliteitsverbetering. Dit met aandacht voor organisatie, praktijkvoering en het oordeel van de cliënt. 

 

 

 

     

Fysiotherapie gezondheidscentra Haarlemmermeer voldoet aan de Pluscriteria voor Zilveren Kruis, CZ, Delta Lloyd Ohra, VGZ en Menzis. 

Fysiotherapie gezondheidscentra Haarlemmermeer voldoet voor aan de eisen van Zorg en Zekerheid voor een AA praktijk. 

Afspraak maken

Telefoonnummer

Maandag t/m donderdag: 8.00 - 15.00 u.
Vrijdag: 8.00 - 12.00 u.
Van 17 juli t/m 1 september 2017:
Maandag t/m donderdag: 8.00 - 13.00 uur
Vrijdag: 8.00 - 12.00 uur 

023 - 554 06 10
Sportblessures

Inloopspreekuur op dinsdag:
18.30 - 19.00 u. in gezondheidscentrum Floriande.

Huisartsenpost
023 - 224 23 22
Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8.00 - 17.30 u.
Dinsdag en donderdag tot 21.00 u.

Open afspraakformulier