Heb je ervaring op het gebied van kwaliteitsmanagement en affiniteit met huisartsenzorg? En ben jij op zoek naar uitdagend werk binnen een kleinschalige en efficiënte huisartsenpost? Dan is dit je kans bij de HuisArtsenPost Haarlemmermeer! Voor de ondersteuning van directie en management bij de ontwikkeling, implementatie, borging en toetsing van het  kwaliteitsbeleid inclusief klachtenafhandeling binnen de HuisArtsenPost Haarlemmermeer zijn we op zoek naar een:

Kwaliteitsfunctionaris (M/V)

(16 uur per week)

De HuisArtsenPost Haarlemmermeer is onderdeel van de Stichting Gezondheidscentra Haarlemmermeer (SGH) en is een kleine huisartsenpost, gevestigd in het Spaarne Gasthuis te Hoofddorp. De HuisArtsenPost levert in nauwe samenwerking met de Spoedeisende hulp van het Spaarne de huisartsgeneeskundige spoedzorg in de avond, nacht en weekend aan de inwoners van de Haarlemmermeer.

Wat bieden wij?
Een zelfstandige en verantwoordelijke functie in een dynamische omgeving, waarbij het werken in klein teamverband centraal staat;
Werktijd veelal zelf in te delen;
Een dienstverband bij de Stichting Gezondheidscentra Haarlemmermeer, met een salaris volgens de CAO Gezondheidscentra, in eerste instantie voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

Wat zoeken wij?
Een innovatieve, flexibele, ondernemende, zelfstandige kwaliteitsfunctionaris met een analytisch en conceptueel denkvermogen;
Minimaal HBO-geschoold, bij voorkeur aangevuld met cursussen op het gebied van kwaliteitsbeleid in de gezondheidszorg of bereid deze te volgen;
Bij voorkeur werkervaring in vergelijkbare functie binnen de gezondheidszorg;
Kennis van zorgorganisaties, globale werkprocessen en functies in de zorg;
Ervaring met VIM-, calamiteiten- en klachtenafhandeling;
Bereid tot volgen van de ontwikkelingen in het vakgebied, bijv. door het bijhouden van vakliteratuur en deelname aan cursussen, seminars en congressen.

Meer informatie
Indien er vragen zijn over de inhoud van de functie en/of over onze organisatie, dan kan er contact opgenomen worden met onze administratie voor een terugbelafspraak, bereikbaar via email (vacature@gchaarlemmermeer.nl) of telefoonnummer 023 5540604.

Solliciteren
Uw sollicitatie, met motivatie en Curriculum Vitae, kunt u voor 14 februari 2019 (bij voorkeur via de mail) richten aan mevrouw J. Mostert, mailadres vacature@gchaarlemmermeer.nl of via post naar Gezondheidscentra Haarlemmermeer, Waddenweg 1, 2134 XL Hoofddorp. Uitvraag van referenties kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.