Ben jij als apotheker op zoek naar een plek waar je binnen een vast dienstverband verantwoordelijk bent voor het beheer van een apotheek binnen een multidisciplinair gezondheidscentrum? Dit is je kans bij apotheek Drie Meren in Hoofddorp!

De apotheek is een modern ingericht met extra aandacht voor voorlichting over een juist geneesmiddelgebruik. De apotheek is onderdeel van Stichting Gezondheidscentra Haarlemmermeer (SGH). SGH is een organisatie waaronder drie gezondheidscentra en een huisartsenpost vallen. Binnen de gezondheidscentra verlenen we huisartsenzorg, fysiotherapie en beschikken we over twee apotheken. Doelstelling van de stichting is het bieden van kwalitatief goede geïntegreerde eerstelijnszorg.

Voor onze apotheek Drie Meren zijn wij per 1 juni 2019 op zoek naar een

Beherend apotheker (M/V)

(Voor 24 - 32 uur per week)


Hoe werken we in apotheek Drie Meren

Apotheek Drie Meren ligt midden in de wijk Floriande in Hoofddorp. Als apotheker ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de apotheek, waarbij er voldoende ondersteuning is van apothekersassistentes en medewerkers. Tevens werk je nauw samen met apotheek Floriande, die ook onder de Stichting valt en een eind verderop in de wijk ligt. Er is een nauwe samenwerking binnen het gezondheidscentrum, waar ook huisartsen en fysiotherapeuten werkzaam zijn. Binnen het gezondheidscentrum wordt gewerkt volgens het kwaliteitssysteem ISO.


Wat bieden wij

  • Een verantwoordelijke leidinggevende positie in een moderne kleine apotheek;
  • Een collegiale en prettige werksfeer in een stabiele en prettige organisatie;
  • Een arbeidsovereenkomst voor één jaar, met uitzicht op het verlengen van het dienstverband naar onbepaalde tijd;
  • Een marktconform en een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 30 vakantiedagen (op fulltime basis), vaste kostenvergoeding voor opleiding en beroepskosten, vakantietoeslag, eindejaarsuitkering, opname in pensioenfonds openbare apothekers (SPOA).

 

Wat zoeken wij

  • Een BIG-geregistreerd apotheker, ingeschreven in het specialistenregister Openbaar Apotheker;
  • Een teamplayer met leidinggevende capaciteiten die doelgericht handelt, initiatiefrijk en ondernemend is;
  • Een open, flexibele en enthousiaste houding, die houdt van multidisciplinair samenwerken en zich voor langere tijd wil binden aan ons centrum.
  • ervaring met Pharmacom is een pré.

 

Meer informatie
Voor vragen over de inhoud van de functie en over onze organisatie kunt u contact opnemen met onze administratie voor een terugbelafspraak, bereikbaar via email ( vacature@gchaarlemmermeer.nl ) of telefoonnummer 023 5540604.


Solliciteren

Uw sollicitatie, met motivatie en Curriculum Vitae, kunt u voor 22 maart 2019 bij voorkeur via de mail richten aan mevrouw J. Mostert, mailadres vacature@gchaarlemmermeer.nl of via post naar Gezondheidscentra Haarlemmermeer, Waddenweg 1, 2134 XL Hoofddorp. Uitvraag van referenties kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.