Ben jij een gediplomeerd apothekersassistent en ben je op zoek naar uitdagend en afwisselend werk in een apotheek binnen een dynamisch gezondheidscentrum? Dit is je kans bij apotheek Floriande!

Als apothekersassistent bij apotheek Floriande ben je werkzaam in een deskundig en collegiaal team van apothekersassistenten en apotheker. Het gezondheidscentrum biedt naast apotheekzorg ook huisartsenzorg en fysiotherapie. Samen met je collega’s vorm je een belangrijke spil in de zorg aan onze patiënten.

Wij zijn op korte termijn op zoek naar een:

Gediplomeerd apothekersassistent (m/v)

(24 uur per week) 

Apotheek Floriande is onderdeel van de Stichting Gezondheidscentra Haarlemmermeer (SGH) en is een modern ingerichte, gerobotiseerde apotheek. Onze zorg wordt gekenmerkt door aandacht, kennis en samenwerking. De lijnen van overleg met de andere zorgverleners in het gezondheidscentrum (huisartsen, fysiotherapeuten) zijn kort, zorgverleners adviseren elkaar en maken gebruik van elkaars kennis. Als eerste koepel van gezondheidscentra in Nederland hebben wij het ISO NEN-EN 15224 certificaat behaald.

Wat bieden wij jou?

  • Afwisselend en verantwoordelijk werk in een enthousiast en flexibel team binnen een organisatie waar kwaliteit, samenwerking en scholing centraal staan;
  • De functie is bij aanvang voor de duur van één jaar, daarna behoort een vaste aanstelling tot de mogelijkheden.
  • Scholingsmogelijkheden zoals geaccrediteerde scholing;
  • De mogelijkheid om inspraak te hebben in de dagelijkse gang van zaken;
  • Een dienstverband bij de Stichting Gezondheidscentra Haarlemmermeer, met een salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO-gezondheidscentra.

 Wie zoeken wij?

  • Een enthousiaste collega met goede contactuele vaardigheden
  • Klantvriendelijk, stressbestendig en flexibel;
  • Het diploma van apothekersassistent heeft;
  • Bekend is met het Pharmacom systeem


Wil je meer informatie of solliciteren?

Nadere informatie is verkrijgbaar bij mevr. C.M.J. Groot Zevert, apotheker, te bereiken op telefoonnummer 023-5540606, op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Je sollicitatie, met motivatie en Curriculum Vitae, kun je voor 15 juni 2018 richten aan mevr. drs. C.M.J. Groot Zevert, apotheker, mailadres vacature@gchaarlemmermeer.nl of via de post naar Gezondheidscentrum Haarlemmermeer, Waddenweg 1, 2134 XL Hoofddorp.

Het inwinnen van referenties en/of de aanvraag van een VOG maakt onderdeel uit van de procedure. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.