Ben jij een doktersassistent en ben je op zoek naar uitdagend en afwisselend werk binnen goed georganiseerde en dynamische gezondheidscentra? Dit is je kans bij Gezondheidscentra Haarlemmermeer!

Als doktersassistent bij onze gezondheidscentra ben je werkzaam in een deskundig en collegiaal team van assistentes en huisartsen. Alle gezondheidscentra bieden naast huisartsenzorg ook fysiotherapie en twee van de drie centra hebben een apotheek. Samen met je collega’s vorm je een belangrijke spil in de zorg aan onze patiënten.

Ter aanvulling van onze teams zijn wij op zoek naar een

Gediplomeerd doktersassistent (m/v)
voor een tijdelijk dienstverband (contract/zzp)

De gezondheidscentra Overbos, Floriande en Drie Meren zijn onderdeel van de Stichting Gezondheidscentra Haarlemmermeer (SGH). SGH is een organisatie van drie gezondheidscentra en een huisartsenpost. Doelstelling van de stichting is het bieden van kwalitatief goede geïntegreerde eerstelijnszorg.

Wat bieden wij jou?

  • Afwisselend en verantwoordelijk werk in een enthousiast team en op een prettige werkplek binnen een organisatie waar kwaliteit, samenwerking en scholing centraal staan;

  • Een werkplek waarbij je zelfstandig als doktersassistente werkt en de huisartsen assisteert in de dagelijkse praktijk;

  • Aantal arbeidsuren en tijdsduur van het tijdelijk dienstverband of zzp-schap in overleg.

Wie zoeken wij?

  • een enthousiaste collega met goede contactuele vaardigheden;

  • klantvriendelijk, stressbestendig en flexibel;

  • iemand die graag in een teamverband werkt;

  • een gediplomeerd doktersassistent.

Wil je meer informatie of solliciteren?

Nadere informatie is verkrijgbaar bij mevrouw D.Verhoeff, locatiecoördinator Gezondheidscentrum Floriande , tel 023-5540603 (afwezig op maandag en vrijdag). Je sollicitatie, met korte motivatie en Curriculum Vitae, kun je (bij voorkeur via de mail) richten aan mevrouw J. Mostert, mailadres vacature@gchaarlemmermeer.nl of via post naar Gezondheidscentra Haarlemmermeer, Waddenweg 1, 2134 XL Hoofddorp.

Het inwinnen van referenties en/of de aanvraag van een VOG kan onderdeel uitmaken van de procedure.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.