Ben jij een doktersassistent en ben je op zoek naar uitdagend en afwisselend werk binnen een goed georganiseerd en dynamisch gezondheidscentrum? Dit is je kans bij Gezondheidscentrum Drie Meren!

Als doktersassistent bij Gezondheidscentrum Drie Meren ben je werkzaam in een deskundig en collegiaal team van assistentes en huisartsen. Het gezondheidscentrum biedt naast huisartsenzorg ook fysiotherapie en apotheekzorg. Samen met je collega’s vorm je een belangrijke spil in de zorg aan onze patiënten.

Ter uitbreiding van ons team zijn wij per 1 mei 2019 op zoek naar een

Gediplomeerd doktersassistent (m/v)
25,5 uur per week (meer uren is bespreekbaar)

 

Gezondheidscentrum Drie Meren is onderdeel van de Stichting Gezondheidscentra Haarlemmermeer (SGH). SGH is een organisatie van drie gezondheidscentra en een huisartsenpost. Binnen de gezondheidscentra verlenen we huisartsenzorg, fysiotherapie en beschikken we over twee apotheken. Doelstelling van de stichting is het bieden van kwalitatief goede geïntegreerde eerstelijnszorg.

Wat bieden wij jou?

  • Afwisselend en verantwoordelijk werk in een enthousiast team en op een prettige werkplek binnen een organisatie waar kwaliteit, samenwerking en scholing centraal staan;

  • Een werkplek waarbij je zelfstandig als doktersassistente werkt en de huisartsen assisteert in de dagelijkse praktijk;

  • Scholingsmogelijkheden zoals geaccrediteerde scholing;

  • De functie is bij aanvang voor de duur van één jaar, daarna behoort een vaste aanstelling tot de mogelijkheden;

  • arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Gezondheidscentra.

Wie zoeken wij?

  • Een enthousiaste collega met goede contactuele vaardigheden;

  • Klantvriendelijk, stressbestendig en flexibel;

  • Iemand die graag in een teamverband werkt;

  • Een gediplomeerd doktersassistent.


Wil je meer informatie of solliciteren?

Nadere informatie is verkrijgbaar bij mevrouw S. Klaassen, locatiecoördinator Gezondheidscentrum Drie Meren, tel 023-5618212 (afwezig op maandag en donderdag).

Je sollicitatie, met motivatie en Curriculum Vitae, kun je voor 20 februari 2019 bij voorkeur via de mail richten aan mevrouw J. Mostert, mailadres vacature@gchaarlemmermeer.nl of via post naar Gezondheidscentra Haarlemmermeer, Waddenweg 1, 2134 XL Hoofddorp. Het inwinnen van referenties en/of de aanvraag van een VOG maakt onderdeel uit van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.