Ben jij als huisarts op zoek naar een vast dienstverband met een eigen patiëntenpopulatie (op naam ingeschreven patiënten) binnen een multidisciplinair gezondheidscentrum? En wil je je richten op patiëntenzorg zonder de bedrijfsvoering van een praktijk volledig te dragen?


Dit is je kans bij Gezondheidscentrum Floriande in Hoofddorp! Het Gezondheidscentrum is onderdeel van Stichting Gezondheidscentra Haarlemmermeer (SGH). SGH is een organisatie waaronder drie gezondheidscentra en een huisartsenpost vallen. Binnen de gezondheidscentra verlenen we huisartsenzorg, fysiotherapie en beschikken we over twee apotheken. Doelstelling van de stichting is het bieden van kwalitatief goede geïntegreerde eerstelijnszorg.

Voor ons gezondheidscentrum Floriande zijn wij in verband met pensionering van een van de huisartsen, per 1 september 2019 op zoek naar een

Huisarts (m/v)

Met een aanstelling van 70% (meer aanstelling is bespreekbaar)

Hoe werken we in GC Floriande?

GC Floriande staat midden in een wijk met jonge populatie waaronder veel jonge gezinnen met een bovengemiddelde sociaaleconomische status. De patiëntenzorg staat op de eerste plaats. Samen met vijf andere huisartsen en ondersteuning van assistentes, POH-somatiek en POH-GGZ volwassenen en jeugd wordt eerstelijnsgezondheidszorg geboden aan ruim 8500 patiënten. Er is een nauwe samenwerking met de andere twee gezondheidscentra en achter de schermen wordt het centrum ondersteund op het gebied van bedrijfsvoering.

Wat bieden wij

  • Een collegiale en prettige werksfeer in een stabiele en prettige organisatie.
  • Volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling op gebied van onderwijs, innovatie, onderzoek en organisatie.
  • Een arbeidsovereenkomst voor één jaar, met uitzicht op het verlengen van het dienstverband naar onbepaalde tijd.
  • Een marktconform en een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 30 vakantiedagen (op fulltime basis), vaste kostenvergoeding voor opleiding en beroepskosten, vakantietoeslag, eindejaarsuitkering, opname in pensioenfonds PFZW.
  • Opleiden van huisartsen (AIOS) behoort tot de mogelijkheden.

 
Wat zoeken wij

  • Een regulier werkende huisarts met een open, flexibele en enthousiaste houding, die houdt van multidisciplinair samenwerken en zich voor langere tijd wil binden aan ons centrum.
  • Een teamplayer die doelgericht handelt, initiatiefrijk en ondernemend is en communicatief vaardig.
  • Beschikbaar is om te werken op dinsdagen.
  • Bij voorkeur iemand die affiniteit heeft met chirurgie.

 
Meer informatie

Voor vragen over de inhoud van de functie en over onze organisatie kunt u contact opnemen met onze administratie voor een terugbelafspraak, bereikbaar via email (vacature@gchaarlemmermeer.nl ) of telefoonnummer 023 5540604.

Solliciteren
Uw sollicitatie, met motivatie en Curriculum Vitae, kunt u voor 1 april 2019 bij voorkeur via de mail richten aan mevrouw J. Mostert, mailadres vacature@gchaarlemmermeer.nl of via post naar Gezondheidscentra Haarlemmermeer, Waddenweg 1, 2134 XL Hoofddorp. Uitvraag van referenties kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.