Altijd al als fysiotherapeut willen werken in een multidisciplinair team die geïntegreerde eerstelijnszorg biedt op verschillende locaties? Dan is dit je kans bij gezondheidscentra Haarlemmermeer! Als algemeen fysiotherapeut kun je ervaren hoe het is om in ons team van 20 fysiotherapeuten met verschillende specialisaties te werken. Wij zijn op zoek naar een: 

Algemeen Fysiotherapeut (32-36 uur per week)

Binnen ons team van huisartsen, fysiotherapeuten en apotheekzorg ben je werkzaam als algemeen fysiotherapeut en draag je bij aan de wijkgerichte eerstelijnszorg in de wijken Floriande en Overbos in Hoofddorp. De zorg die geleverd wordt is zowel preventief als curatief, waarbij het zorgaanbod is afgestemd op de populatie in de wijk. De zorg kenmerkt zich door aandacht, kennis en samenwerking. De fysiotherapie is hier een geïntegreerd onderdeel van. 

Wat bieden wij?

-       Een prettige en inspirerende multidisciplinaire werkomgeving met diverse specialisaties op het gebied van fysiotherapie;
-       Een tijdelijk dienstverband met mogelijkheden voor een vastdienstverband;
-       Een dienstverband van 32 uur tot 36 uur;
-       Salariëring en arbeidsvoorwaarden conform de CAO gezondheidscentra.

Wie zoeken wij?

-       Een enthousiaste collega met goede contactuele vaardigheden, klantvriendelijk, stressbestendig en flexibel die graag in teamverband werkt;
-       1-3 jaar werkervaring of net afgestudeerden;
-       BIG- en CKR geregistreerd;
-       Kennis van ‘Plus’-criteria en bereidheid om aan hieraan te voldoen;
-       Mogelijkheid en bereidheid om zaterdagochtend en/of avonden te werken.                                              

Wil je meer informatie of solliciteren?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met: Ineke Heimeriks, manager fysiotherapie. Tel 023 554 0610 / 06-28128638 of via i.heimeriks@gchaarlemmermeer.nl.

Wil je solliciteren? Graag ontvangen wij je sollicitatie voor 31 mei, voorzien van motivatie en uitgebreid curriculum vitae via e-mail: i.heimeriks@gchaarlemmermeer.nl of per post naar: Fysiotherapie Gezondheidscentra Haarlemmermeer, Waddenweg 1, 2134XL, Hoofddorp.

Het inwinnen van referenties en/of de aanvraag van een VOG maakt onderdeel uit van de procedure.