In gezondheidscentrum Floriande en in gezondheidscentrum Drie Meren houden verloskundigen van Geboortecentrum PUUR spreekuur.

SGH-verloskundige

 

Al meer dan 10 jaar is Geboortecentrum een begrip in de Haarlemmermeer. Alles wat belangrijk is tijdens je zwangerschap vind je in één centrum bij elkaar: verloskundige zorg, echoscopie, kraamzorg, ondersteuning bij borstvoeding en een uitgebreid pakket aan cursussen. Ook voor een pretecho kun je bij ons terecht. Kortom, één en al zorg voor moeder en kind.

In Geboortecentrum PUUR werken we met twee teams van ieder vier verloskundigen. Hierdoor is onze zorgverlening persoonlijk en betrokken. Wat je van ons kunt verwachten is aandacht voor jou, tijd voor al je vragen en vanzelfsprekend kwalitatief hoogwaardige medische zorg. Onze benadering zorgt ervoor dat jij je bij ons vertrouwd voelt en zelf de keuzes kunt maken die het beste bij je passen.

Tijdens de zwangerschap controleren we de gezondheid van jou en je baby en krijg je een paar keer een echo. De bevalling begeleiden we bij jou thuis of in het ziekenhuis. Wij begeleiden ook bevallingen in bevalcentrum ‘De Nieuwe Meren’ in het Spaarne ziekenhuis. Dit bevalcentrum heeft een warme huiselijke uitstraling en is uitgerust met een eigen badkamer. Ook bevallen in bad of op een baarkruk is mogelijk.

Na de bevalling begeleiden we je in het kraambed samen met de kraamverzorgende. Wil je borstvoeding geven, dan helpen wij je met adviezen en tips. Zes weken na de bevalling is er een laatste nacontrole op de praktijk.

Ook als je onder controle bent van de gynaecoloog kun je gebruik maken van de diensten van het Geboortecentrum zoals verloskundige begeleiding in het kraambed, kraamzorg, ondersteuning bij borstvoeding en het volgen van cursussen. Het is prettig als je je dan al in de zwangerschap bij ons aanmeldt.

Uitgebreide informatie vind je op onze website www.geboortecentrumpuur.nl

Aanmelden en contact

Zodra je weet dat je zwanger bent kun je je aanmelden. Dat kan via onze website www.geboortecentrumpuur.nl of telefonisch 023 - 564 28 48. De assistente maakt een afspraak met je voor het intakegesprek bij de verloskundige en de termijnecho. Desgewenst kan zij je ook direct aanmelden voor kraamzorg.

Spreekuur in gezondheidscentrum Floriande op vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur uur.
Spreekuur in gezondheidscentrum Drie Meren op vrijdag van 8.30 uur tot 16.00 uur.

Volg ons op facebook en twitter.